Mistä vanhoja lankkuja?

Tuli tuon edellisen jutun toisesta kuvasta ja kommenteista mieleen kysellä tämän perään täällä blogissakin. Olemme yrittäneet löytää kuvausrekvisiitaksi vanhaa patinoitunutta lautaa, lankkua, puulevyä, ovea tai jotain muuta vastaavaa jo pidemmän aikaa. Netistä etsimällä löytyy vain Metsäkylän navetta, joka on vähän turhan kaukana. Eikä kaupunkiasujana voi mennä naapuritilan lumikuorman alle romahtaneesta aitastakaan varastamaan. Ei edes luvan kanssa, kun ei niitä ole.

Olisiko kenelläkään vinkata jotakin paikkaa mistä kannattaisi etsiskellä? Olisimme erittäin kiitollisia. :)

4 kommenttia juttuun "Mistä vanhoja lankkuja?"

Tehän olette Facebookissa, siellä on niitä ostetaan/myydään-ryhmiä, ja niissä on aika hyvin tavara kiertänyt. Kierrätyskeskus, rintamamiestalo.fi?

Mamma kommentoi 21/03/10, 21.36

Minäkin etsiskelen, vaikka muutamia kivoja lankunpätkiä olen jo naapurilta saanutkin. Kierrätyskeskukseen olen suunnitellut meneväni, sieltä saattaisi löytyä. Vinkkaan kyllä teille, jos ehdin käydä.

Omenaminttu kommentoi 21/03/10, 22.09

Kiitoksia vinkeistä. Kierrätyskeskuksessa voisi taas joskus käydäkin, aiemmin ei ole kyllä löytynyt. Pitäisi jostain löytää joku vanhan omakotitalon tms. purku- tai remonttityömaa. Niistä vanha puutavara menee useimmiten kaatopaikalle sen enempää lajittelematta.

Mikko kommentoi 22/03/10, 21.00

Meillä on vanhasta rakennuksesta purettua lautaa ja lankkua. Myöskin muuta vanhaa rakennusmateriaalia. Tavarat ovat jyväskylän Ritoniemessä.

Tauno Ahonen kommentoi 16/08/18, 19.07

Jätä kommentti

XHTML: Voi käyttää seuraavia tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>