Ihanat kukkaisvedet

Melvita kukkaisvedet, © avaruusasema

Kukkaisvesistä on tullut salakavalasti osa jokapäiväistä kasvojenhoitorituaaliani. Viime kesänä hankinkin ensimmäisen pullon ruusuvettä ja olin heti koukussa. Suihkaus ruusuvettä juuri ennen kosteusvoidetta, iho tuntui tykkäävän ja voivan hyvin. Sen jälkeen olen käyttänyt niitä päivittäin ja nyt oli pakko tulla hehkuttamaan niitä myös blogiin. Kesällä käytin monta viikkoa pelkkiä kukkaisvesiä ja kukkaisseerumeja kostausvoiteen sijaan. Kukkaisvedet kuluvat todella todella hitaasti vaikka niitä suihkisi päivittäin, joten ei ehkä kannata hankkia niitä kolmea pulloa kerralla. Höm. :)

Ruusu on oikea tehoaine ikääntymisen merkkejä vastaan, lisäksi ruusuvesi tasapainottaa ihon talineritystä. Laventelivesi puhdistaa ihoa, joten se sopii hyvin myös ravoittuvalle iholle. Applesiininkukkavesi virkistää, raikastaa ja pehmentää ihoa, oikea piristysruiske harmaisiin päiviin. Kukkaisvedet valmistetaan kukanterälehdistä tislaamalla ja Melvita käyttää tietenkin luomulaatuisia raaka-aineta ja tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmettiikkaa.

Melvita kukkaisvedet, © avaruusasema

Kukkaisvesisuihkeen jälkeen vielä tippa yleellistä kukkausseerumia. Ruususeerumi kiinteyttää, elvyttää ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Appelsiininkukkaseerumi kosteuttaa tehokkaasti ja virkistää ihoa. Narsissiseerumi kirkastaa ihoa ja sopii hyvin sekaiholle.

Kukkaisvedet ja -seerumit ovat ihana virkistys ja ihoa elvyttävä hemmotteluhoito jokaiseen arkipäivään. Kaikenlisäksi kukkaisvedet ovat todella riittoisia. Kukkaisvesiä saa aika monesta luontaistekaupasta, Stockmannilta ja tietenkin Joliesta.

Pullojen etiketit ovat hieman ottaneet itseensä kosteissa kylpyhuoneolosuhteissa, mutta mitäpä tuosta. :)

Appelsiininkukkaseerumi, narsissiseerumi ja laventelinkukkavesi on saatu Jolielta testiin tai lahjaksi viime vuonna.

6 kommenttia juttuun "Ihanat kukkaisvedet"

Ihania! Täytyy hankkia itsellekkin.

tiinakaisa kommentoi 12/02/13, 21.36

Ostin juuri eilen työmatkalla Pariisista paria erilaista kukkaisvettä. Katselin noita Melvitankni, mutta pääsyin toiseen merkkiin, jota olen käyttänyt aiemminkin.

Täällä noiden (ja monen muunki kosmetiikkatuotteen) hinnat ovat alle puolet Suomen hinnoista, joten raahaan täältä aina satsin kahdesti vuodessa .

Lumo kommentoi 13/02/13, 8.30

Ajatuksissani ajattelin ensin Mikon kirjoittajaksi sen kummemmin asiaa miettimättä, ja olin aavistuksen huvittunut jo ensimmäisen lauseen kohdalla :)

Kiitos suosituksesta – kukkaisvesi voisi olla varsinkin kesällä kokeilulistalla!

Maire kommentoi 13/02/13, 11.57

Tiinakaisa: Voin kyllä suositella. Ruusuvesi ja -seerumi ovat omat ykkössuosikkini

Lumo: Kuulostaa hyvältä. Tulikin mieleeni, että siinä voisi olla hyvä matkaidea keväälle. Pidennetty viikonloppu Pariisissa. Oi. :)

Maire: Haha :D Mikko pyöritteli silmiään tälle postaukselle tuossa vieressä kun tätä kirjoitin :D

Arietta kommentoi 13/02/13, 15.32

Ihania ovat, ostin eilen ruusuveden Sokokselta hintaan 19,50 e. Sitten googlasin mitä tuote maksaa Ranskassa 8,60 e. Vähän olen pettynyt että Melvita on Suomessa lanseerattu keskihintaisena sarjana, kun Ranskassa se on selvästi halpis-luomua. Mutta näinhän tehtiin aikanaan myös Cliniquelle ja Revlonillle. Olivat Suomessa selektiivistä kosmetiikkaa ja hinta sen mukainen, jenkeissä Revlon oli halpahallikamaa ja Clinique myös edukas. Tämä on mielestäni virhe konseptin suunnittelussa, sillä nykyajan matkustava ja nettisurffaileva kuluttaja hankkii tuotteensa helpolla myös ulkomailta ja hinta vaikuttaa brändin positioon markkinoilla. Kuitenkaan halpabrändistä ei saa sen laadukkaampaa hinnoittelemalla se toisin toisessa maassa.

Jonna kommentoi 13/02/13, 15.50

Jonna: Olet aivan oikeassa. Sama se on sisustustuotteissa. Esimerkiksi Artemiden valaisimia ei juuri Suomesta kannata ostaa, koska niitä saa Saksasta tilaamalla satoja euroja halvemmalla. Hintaerolla taitaa osittain olla tekemistä myös sen kanssa, että Suomessa on niin korkea verotus.

Eikö Revlon nykyisin ole markettikamaa Suomessakin ja Clinique edelleen selektiivisen kosmetiikan puolella?

Arietta kommentoi 13/02/13, 16.02

Jätä kommentti

XHTML: Voi käyttää seuraavia tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>