Voimajuomaa

Instant Reishi & Chaga, © avaruusasema

Lisää energiaa, parempaa vastustuskykyä ja terveyttä, stressitasot alemmas – kyllä kiitos, mutta miten! Vastaus löytyy Four Sigma Foodilta, joka on tarkasti tutkinut maailman ravinnerikkaimpia ravintoaineita. Nykyisin muuten kalorit on so last season, nyt puhutaan laadukkaasta ja ravinnerikkaasta ruoasta.

Pääsimme maistamaan FSF:n kehittämiä Instant pikajuomia, jotka lupaavat huimia terveysvaikutuksia. Pikajuomien idea on tuoda lääkinnälliset sienet ja huippuyrtit helposti käytettävään muotoon. Jauheet voidaan sekoittaa mihin tahansa nesteeseen tai käyttää jopa sellaisinaan ruokien valmistuksessa.

Instant Reishi lupaa parantaa unen laatua, alentaa stressitasoja ja parantaa verenkiertoa. Reishi on sienikasvi, jota on käytetty yli 4000 vuoden ajan, joten kyseessä ei ole mikään uusi villitys. Se auttaa muun muassa kehoa mukautumaan haastaviin olosuhteisiin ja auttaa rentoutumaan. Reishiä kannattaa nauttia erityisesti illalla. Lisäksi verenkierto saa kyytiä, sillä Reishi auttaa punasolujen muodostamisessa ja tehosta niiden liikkumista.

Instant Chaga tehostaa immuniteettia ja vastustuskykyä, auttaa taistelussa taudinaiheuttajia vastaan sekä on erittäin vahva antioksidantti. Chaga eli pakurikääpä on myös sieni, jota on käytetty jo satoja vuosia sitten lääkkeenä ja sen sisältämän betuliinihapon on todettu muun muassa estävän syöpäsolujen kehitystä.

Instant Reishi & Chaga, © avaruusasema

Jauheet voi sekoittaa kuumaan tai kylmään veteen, smoothien joukkon tai oikeastaan ihan minne vain ruokaan. Maku veteen sekoitettuna on teemäinen, hieman lakritsamainen ja makeahko. Itse tykkäsin molemmista juomista ehkä enemmän jäähtyneenä. Maun vahvuutta voi helposti säädellä nesteen määrällä. En ole vielä kovin montaa pussia ehtinyt juomaan, mutta kyllä olo tuntuu jotenkin hyvältä Instant-juoman jälkeen.

Four Sigma Foods lupasi blogimme lukijoille mukavan alennuksen. FSF:n verkkokaupasta saat koodilla: avaruusasema 7 %:n alennuksen kaikista tuotteista ja tämä muuten koskee myös supertehokasta Gizmo blenderiä! Koodi syötetään tilauslomakkeen viimeisessä vaiheessa sille varattuun kenttään ja yli 55€ tilaukset postitetaan ilman toimistuskuluja.

Olisi muuten kiva tietää onko Four Sigma Foodsin juomat tai muut tuotteet teille entuudestaan tuttuja? Ja minkälaisia kokemuksia teillä on? :)

Tehty yhteistyössä Four Sigma Foods:n kanssa.

Jätä kommentti

XHTML: Voi käyttää seuraavia tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>