Supermood

Supermood, © avaruusasema

On todella hienoa, että Suomeen saatiin jälleen yksi uusi luonnonkosmetiikkasarja, ja vielä näin ylellinen! Huippumalli haussa -sarjasta(kin) tuttu Anne Kukkohovi toteutti yhden unelmistaan: suunnitteli ja lanseerasi kotimaisen ja luonnonmukaisen kosmetiikkasarjan. Supermoodin ydinajatuksena on tuoda hoitoa ihon kulloinkin vaatimiin tarpeisiin. Eli hieman sama ajatus kuin esimerkiksi Absolutionissa. Kosmetiikka-alalla ollaan selvästi siirtymässä ihotyyppijaottelusta yksilöllisempiin päiväkohtaisiin tarpeisiin ja se on hienoa.

Täytyy myöntää, että aivan aluksi mielessä kävi ajatus, että jaa taas yksi julkkisbrändätty kosmetiikkamerkki. Perehdyttyäni sarjaan, sain huokaista helpotuksesta; kyllä Annen sarja perustuu aivan eri lähtökohdille kuin esimerkiksi Robinin. :) Olen muuten ihaillut Anne Kukkohovia ensimmäisestä Huippiksesta saakka, ehkä Suomen paras tv-juontaja! Hän osaa ottaa tilan, käyttää ääntään ja olla samalla niin luonnollinen. Välillä nimittäin ei oikein tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa kun katsoo suomalaista tv-juontoa. Haluan itse joskus olla niin hyvä esiintyjä ja puhuja kuin Anne!

Supermood, © avaruusasema

Mutta takaisin asiaan! Koska kosmetiikasta ylipäätään on vaikea ottaa selvää onko se luomua, luonnollista vai synteettistä, Anne päätti avata asian käyttäen inci-listan raaka-aineiden perässä symboleita. Näin homma olisi mahdollisimman selkää asiakkaille. Itse en ole ehtinyt syventymään kosmetiikassa käytettävien raaka-aineiden mystisiin nimiin, joten luotan yleensä sertifioituun luonnonkosmetiikkaan tai Katja Kokon analyyseihin. Katja on tutkinut aihetta useita vuosia eikä suosittele tuotteita, jonka takana ei voi seistä. Samoin muuten kertoi Anne, hän on elämässään joutunut edustamaan asioita, joiden takana ei voi täysin seistä. Siksi Supermood on niin tarkkaan tutkittu ja syynätty, että sen puhtauteen, ekologisuuteen ja eettisyyteen voi luottaa.

Supermood-sarja sisältää 3 linjaa, joista ensimmäisin Egoboost lanseerattiin nyt syksyllä. Sarjan toinen linja Beauty Sleep on tulossa loppuvuodesta ja kolmas Youth Glo ensi vuonna. Egoboostissa on hyödynnetty muun muassa suomalaista pakurikääpää. Teemana on immuniteetin vahvistaminen ja tehokkuus. Kaikki tuotteet imeytyvät nopeasti ja vaikuttavat välittömästi. Mutta itse tuotteista tarkemmin ja myöhemmin Saippuakuplissa, sillä näitähän oli päästävä testaamaan. Supermoodia saa tällä hetkellä Joliesta sekä Sokokselta.

Supermood, © avaruusasema

Jätä kommentti

XHTML: Voi käyttää seuraavia tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>