Kesäpöydän kattaus

kattaus8kattaus7

Kesässä yksi ihanimmista asioista on se, että voi syödä ulkona. Finnspring haastoi meidät suunnittelemaan kesän raikkainta kattausta, jonka päätimme kattaa ulos järvenrannalle. Mökillä astiat saavat olla hieman eriparisia eikä minkään tarvitse olla niin tarkkaa. Pääasia on hauska ja rento kesänvietto ja tietenkin ihanat grilliherkut.

Vanhat astiat luovat ihan oman tunnelmansa ja ne sopivat täydellisesti mökille. Spring Aqua Premium vesipullot ovat siroja ja etiketit niin kauniita, että ne voi kattaa suoraan pöytään. Vesi on tietenkin kotimaista ja se on nostettu Multilan luonnonlähteestä. Lähteen vesi uusiutuu jatkuvasti luonnollisesti ja se on yksi puhtaimmista lähteistä Suomessa. Paras vesi on juurikin raikasta eikä siinä ole sivumakuja.

kattaus1kattaus2kattaus3

Kesäisin tulee juotua tavallista enemmän pullovettä, sillä aina ei tule oltua hanaveden äärellä. Finnspring on onneksi pitänyt huolen myös tästä puolesta, sillä kaikki pullot ovat pantillisia ja kierrätettäviä. Lisäksi yhtiö hyvittää tekemänsä hiilijalanjäljen. 1,5 litran Spring Aqua -vesipullon hiilijalanjälki vastaa noin 1,7 kilometrin ajoa henkilöautolla.

Juhannuspöydästä löytyi tietenkin uusia perunoita, grillattuja kasviksia, itse graavatusta lohesta valmistettuja lohirullia, grillattua naudan ulkofileetä ja kanaa sekä salaattia. Sorttimentteja oli niin monia, että varmasti joku unohtui tästä. Koska Suomen kesä on mikä on, niin tietenkin alkoi sataa vettä juuri kun olimme saaneet pöydän katettua ja lopulta jouduimme siirtämään koko komeuden sisätiloihin.

kattaus6kattaus5kattaus4kattaus9

blogirinki_logoYhteistyössä Finnspring.

2 kommenttia juttuun "Kesäpöydän kattaus"

Onpa ihana tunnelma ja ihanat kuvat!

Johanna kommentoi 30/06/15, 16.13

Ihan mielettömän kauniit ja pysäyttävät kuvat. Rullaan vaan sivua ylös ja alas, ja ihailen! On se vaan totta miten tuollaiset kauniit vesipullot viimeistelevät kattauksen!

Tiina G kommentoi 15/07/15, 20.46

Jätä kommentti

XHTML: Voi käyttää seuraavia tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>