Uusi alku


Edellisestä postauksestani ehti vierähtämään lähes vuosi, vuosi jonka jälkeen moni asia on toisin. Vuosi sitten oli bloggaus-fiilis kateissa, mutta sen jälkeen oli puoli vuotta koko elämän suunta ihan hukassa. On saanut pitkän ajan jälkeen totutella elämään yksin. Kirjoittelen siis tätä blogiakin tästä eteenpäin yksinään. En kuitenkaan ollut valmis luopumaan tästä rakkaasta harrastuksesta, joten yritetään vielä.

Yhdelle harvemmin jaksaa vääntää gourmeeta, joten mitään reseptitulvaa tuskin on luvassa. Olen syönyt hävyttömän paljon yksinkertaista pastaa, tehnyt paljon lämmitystä kestäviä pataruokia, mutta en mitään mitä täältä ei jo löytyisi. Eroaminen on kallista, joten ravintoloissakaan ei ole tullut hirveästi käytyä. Olen valokuvannut, askarrellut puutöitä, herätellyt vanhaa musiikkiharrastusta henkiin ja ajellut autolla, usein ihan turhaan vain ajamisen ilosta.


En uskalla sanoa mihin suuntaan blogi lähtee kehittymään, en aio ottaa siitä stressiä. Kirjoittelen ruoasta jos on kirjoitettavaa ja jostain muusta jos ei. Postauksia voi tulla yhtä harvakseltaan kuin viime vuosina, tai sitten ei. Ulkoasulle pitäisi tehdä jotain ja muutenkin koko blogi kaipaisi vähän modernisointia, mutta katsotaan. Toivottavasti teitä on siellä vielä jokunen ruudun toisella puolella jäljellä. :)

Hyvää alkukesää!
— Mikko

3 kommenttia juttuun "Uusi alku"

MIKKO! Ihanaa, oot back! Tätä on ootettu <3
Bloggaamisintoa ja toivottavasti nähdään pian taas jossain. Tuutko Taste of Helsinkiin?

Hanna / Hannan soppa kommentoi 10/06/17, 15.30

Katsotaan nyt kuinka tämä lähtee käyntiin. :) Joo ja tottakai tulen Taste of Helsinkiin, en tosin perinteiseen tyyliin joka päivä vaan todennäköisesti vaan yhtenä päivänä. Laitan viestiä, jos vaikka osutaan samalle kattaukselle. Jostain syystä kasautunut kaikenlaista tulevalle viikolle.

Mikko kommentoi 11/06/17, 20.56

uusi sivu elämässä, uudet mahdollisuudet! Olen useamman vuoden ajan seurannut blogiasi, säännöllisen epäsäännöllisesti. Erityisesti minua kiinnostaa itse tehdyt jutut. Ymmärrän toki, että se ei ole blogisi painopiste, mukava on kuitenkin seurata erilaisia juttuja!

Uuden sivun kääntäminen on raskasta (ja kallista), mutta ottaa aikansa että osaa nähdä sen mahdollisuutena. Tsemppiä! :)

Viivi Pessi kommentoi 19/06/18, 10.56

Jätä kommentti

XHTML: Voi käyttää seuraavia tageja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>