Uusi alku


Edellisestä postauksestani ehti vierähtämään lähes vuosi, vuosi jonka jälkeen moni asia on toisin. Vuosi sitten oli bloggaus-fiilis kateissa, mutta sen jälkeen oli puoli vuotta koko elämän suunta ihan hukassa. On saanut pitkän ajan jälkeen totutella elämään yksin. Kirjoittelen siis tätä blogiakin tästä eteenpäin yksinään. En kuitenkaan ollut valmis luopumaan tästä rakkaasta harrastuksesta, joten yritetään vielä.

Yhdelle harvemmin jaksaa vääntää gourmeeta, joten mitään reseptitulvaa tuskin on luvassa. Olen syönyt hävyttömän paljon yksinkertaista pastaa, tehnyt paljon lämmitystä kestäviä pataruokia, mutta en mitään mitä täältä ei jo löytyisi. Eroaminen on kallista, joten ravintoloissakaan ei ole tullut hirveästi käytyä. Olen valokuvannut, askarrellut puutöitä, herätellyt vanhaa musiikkiharrastusta henkiin ja ajellut autolla, usein ihan turhaan vain ajamisen ilosta.


En uskalla sanoa mihin suuntaan blogi lähtee kehittymään, en aio ottaa siitä stressiä. Kirjoittelen ruoasta jos on kirjoitettavaa ja jostain muusta jos ei. Postauksia voi tulla yhtä harvakseltaan kuin viime vuosina, tai sitten ei. Ulkoasulle pitäisi tehdä jotain ja muutenkin koko blogi kaipaisi vähän modernisointia, mutta katsotaan. Toivottavasti teitä on siellä vielä jokunen ruudun toisella puolella jäljellä. :)

Hyvää alkukesää!
— Mikko

Paljon onneeaaa vaan..

Blogisynttärit

Blogimme on tänään 8-vuotias. Hui, miten aika on vierähtänyt. Paras lahja blogille oli pääsy upeaan Purevege-blogin ruokakuvausaarreaittaan ostoksille. Olisi tehnyt mieli ottaa vaikka mitä mukaan ja niinhän me oikeastaan otimmekin.

Seuraava projekti onkin sitten järjestellä kaapit uudestaan, jotta saamme nämä arvokkaat vanhat astiat ja alustat paikoilleen. Voin sanoa, että tuli taas aivan uudenlainen inspiraatio ruokakuvaamiseen. Taatusti uusia reseptejä taas tulossa pian.

Hyvistä astiakirpputoreista saa ehdottomasti laittaa vinkkiä. Vaikka nyt emme hetkeen varmastikaan hamstraa isoja määriä astioita, mutta aarteita mahtuu aina kokoelmiin mukaan. Tämä päivä on totisesti mennyt erilaisten asetelmien tekemisessä ja astioihin sopivien ruokien suunnittelussa.

BlogisynttäritBlogisynttärit

Oli pakko käydä katsomassa millaisia ruokia teimme blogin alkuvuosina, kyllä oli naurussa pitelemissä kun katsoi ensimmäisten vuosien ruokakuvia. Silloin niitä räpsittiin pokkarilla 20 sentin päässä annoksesta eikä asetteluista ollut tietoakaan. Sittemmin ruokakuvauksesta on tullut harrastus ja kuvatkin ovat totisesti parantuneet.

Kiitos kaikille teille lukijoille, osa on ollut mukana alusta asti ja osa tullut matkaan vuosien varrella. Täksi vuodeksi olemme suunnitelleet blogin ulkoasun uudistamista ja kuulisimme myös todella mielellämme, jos teille tulee mieleen juttu- tai reseptitoiveita. :) Nyt lasilliset juhlajuomaa, poks!

Blogisynttärit

Gloria Blog Awards ’13

gba2013

Vuosi sitten Glorian lehdet palkitsivat ensimmäistä kertaa asiantuntijaraadin sekä lukijoiden suosikki sisustus- ja ruokablogeja. Mekin olimme ehdolla, mutta emme palkinnoille yltäneet. Juhlat olivat kuitenkin kivat, varsinkin jatkot. Tänä vuonna palkitaan ruoka- ja sisustusblogien lisäksi myös tyyliblogeja yhteensä 11 eri kategoriassa. Iloksemme meidätkin oli nimetty ehdokkaiden joukkoon sarjassa paras ruokablogi.

Asiantuntijaraadin valintojen lisäksi lukijat pääsevät äänestämään kaikissa kolmessa sarjassa omaa suosikkiaan. Äänestäneiden kesken arvotaan kaikenlaisia palkintoja. Käykäähän äänestämässä! Meitäkin saa äänestää. ;)